Wil uw onderneming haar grenzen verleggen?!

Dan wil ik uw gids en klankbord zijn!

Nieuwe markten vragen om uw initiatief. U ziet kansen voor groei? Of misschien heeft u juist last van tegenwind? Heeft u plannen om het buitenland te verkennen? Of wilt u uw productie elders onderbrengen?


Hoe dan ook, het is tijd voor actie!


Toch aarzelt u? Omdat u verzeild raakt buiten de comfortzone van het dagelijkse zakendoen? Gelukkig zijn er mensen die u kunnen ondersteunen. Die ervaring hebben met de vraagstukken waarvoor u nu staat. Die uw ambities en doelen vertalen naar energieke en toekomstbestendige daden. En die, in voor- en tegenspoed, met succes de sprong nemen die u wilt gaan maken.


Waarom ik?


Met veel plezier kijk ik terug op jarenlang internationaal zakendoen. Ik begeleidde tientallen buitenlandse bedrijven bij hun entree op de Nederlandse markt. En andersom bracht ik Nederlandse firma’s buiten onze landsgrenzen. Ik hielp bedrijfsdirecteuren bij het opstellen van hun strategische plannen, bij het formuleren van hun missie en visie, bij krimp en bij groei. Je kunt dus zeggen dat ik als visionair een knappe dosis ervaring meebreng. Plus een enorm netwerk van actieve business partners op verschillende niveaus in tal van branches in binnen- en buitenland. Intensieve ziekenzorg (familie) dwong mij tijdens de financiële crisis de stekker te trekken uit mijn internationale carrière (oude bedrijf). Ook dat hoort bij serieus ondernemerschap!


Ik neem u mee-


Ik help u graag door de aanstaande fase van uw bedrijfsontwikkeling. Ik denk met u mee als gesprekspartner, als klankbord en initiator. We ontwikkelen samen de juiste strategie, waarbij u kunt putten uit de skills die ik meebreng: zakelijk talent, de nodige juridische kennis, een wetenschappelijke opleiding en een sterk gevoel voor omgang met mensen.


Out of the box kom ik met onverwachte oplossingen. Mijn (soms) on-Nederlandse aanpak heeft een grote toegevoegde waarde. En, o ja, we spreken gewone taal, geen managementjargon. Wat ik niet meebreng zijn dikke rapporten of dure fratsen, trendy kantoren met secretarissen en secretaresses. Dus presenteer ik u ook geen vette facturen. We voeren gewoon productieve gesprekken - pingpong van gedachten en visies. Onpartijdig praten is zeer belangrijk bij elke vorm van zakendoen. Dat heb ik in de praktijk geleerd en ondervonden. Een lichte toon, een knipoog, een luchtige attitude van mens tot mens. Face to face. Direct en toegankelijk & vooral no nonsens attitude! Dus ben ik er altijd voor u. Om u met advies te brengen waar u komen wilt.


Dit ben ik-


- Ilan Kalo, geboren in 1971 in Tel Aviv.

- WO / Universitaire opleiding (Geografie/stadsplanning/economische planning gecombineerd met filosofie).

- Sinds 2000 in Nederland, maar altijd vruchtbare verbindingen behouden met het buitenland.


- Nu voor u beschikbaar als;


  • Zakelijk coach, 
  • Sparring partner,
  • Business developer, 
  • Klankbord & zakelijk begeleider, 
  • Zakelijk consultant, (juridisch begeleiding, business plan, markt onderzoek)
  • Interimmer, (management, marketing & sales, international business development)
  • Crisis manager,
  • Samenwerker.


Wie bent u?


Neem gerust contact met mij op en vertel me.

Een eerste gesprek kost u niets. En het vervolg hoeft ook niet duur te zijn. Geld is zeker belangrijk maar geen doel op zichzelf, helpen en delen geeft ook veel voldoening. Elk verhaal is anders dus ook qua samenwerking zijn er verschillende mogelijkheden, manieren en wegen die naar Rome leiden.


- Het basisconcept is een (toegankelijk) uurtarief.
- Als ik zou willen dat je het begreep, zou ik het beter hebben uitgelegd. -